Spirituele praktijk & Mineralen winkel Soul Creations

Voor spirituele ontwikkeling, workshops/cursussen, reading, healing en winkel

ESSENTIELE OLIEN & WORKSHOPS

Essentiële Oliën       

                   
In mijn praktijk maak ik veel gebruik van pure essentiële oliën. En dan het meeste met de starterskits. En ik ben daar zeer enthousiast over. De vele ervaringen die ik heb opgedaan in mijn praktijk zijn heel erg mooi.

Daarom wil ik iedereen kennis laten maken met deze oliën. Ik organiseer regelmatig olieavonden (kijk voor de aankomende datums bij de cursussen & workshops agenda. Op deze avonden geef ik uitleg over de starterskit en hoe je de oliën kunt gebruiken en wat voor werking het geeft.

Tijdens de make & take ga je zelf recepten maken en je kunt er vragen stellen.

Tijdens de infoavonden krijg je uitleg over de oliën en kan je de oliën ruiken, smeren en vragen stellen.

Iedere olieavond heeft een ander thema.

Hou mijn Facebookpagina's Jolanda Verschuren Soul Creations of Spirituele praktijk & winkel Soul Creations of mijn website in de gaten voor de aankomende nieuwe datums.

Ik kom tevens ook op locatie om een olieavond te organiseren.
Wil jij ervaren wat essentiële oliën voor jou kunnen doen?
Neem dan contact op met mij voor meer informatie.


Soul Creations
Jolanda Verschuren
06-14152061