Spirituele praktijk & Mineralen winkel Soul Creations

Voor spirituele ontwikkeling, workshops/cursussen, reading, healing en winkel

Welkom op de website van  Soul Creations

Ik ben Jolanda Verschuren.
En in mijn praktijk geef ik spirituele begeleiding.

Mensen hebben een hectisch leven en mijn behandelingen zoals een healing en reading geven meer (innerlijke) inzicht, rust en ontspanning.

Daarnaast geef ik begeleiding aan mensen die graag meer willen weten over de spirituele wereld met mijn eigen geschreven cursus Hemelse Engelen. Een cursus waar ik zelf heel blij mee ben. En de cursisten die deze cursus hebben afgerond, hebben het als heel erg mooi en leerzaam ervaren.

Het aanbod van mijn Spirituele cursussen en workshop is nog groter. Zoals mijn andere zelf geschreven Kruidencursus, Edelstenen met geluid en de workshop Make & Take Essentiële Oliën.


Daarnaast heb ik een spirituele winkel met alles op gebied van Edelstenen, Sieraden, (Huis) reiniging zoals: Salie, Heilighout en wierook, maar ook (Engelen) Inzichtkaarten, Essentiële Oliën en nog veel meer.

Contactgegevens:

Spirituele praktijk en winkel "Soul Creations"
De Goornhoek 5
7841 HC Sleen
engel0802@live.nl
06-14152061